Perspectief op School
  • contact
  • inloggen

28-2-2022

Ben jij de project ondersteuner die we zoeken?

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving in een functie waar je kan blijven leren? Wil jij een belangrijke bijdrage kunnen leveren binnen een organisatie die bekend staat om zijn innovatieve ondersteuning binnen het passend onderwijs? Een functie als projectondersteuner is jou dan op het lijf geschreven. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van je collega’s bij alle lopende projecten en je vindt het leuk om onze gebruikers te voorzien van de best passende oplossing binnen elk probleem. Kortom: jij bent hét aanspreekpunt voor onze gebruikers en jouw collega’s. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en versterk ons team als projectondersteuner!

Lees meer ▸

28-2-2022

Ondersteuningswijzer

Vanaf maart 2022 introduceert Perspectief op School de ondersteuningswijzer. De ondersteuningswijzer biedt online inzicht in de ondersteuningsmogelijkheden van de scholen binnen een SWV. Door slimme filters kunnen ouders, leerlingen en onderwijsprofessionals eenvoudig en snel de juiste school vinden.

17-2-2022

Trends & Tapas een waardevolle middag!

Na het succes van de afgelopen drie online edities heeft POS begin februari voor de eerste keer sinds corona het Trends en Tapas event weer fysiek georganiseerd! Hierbij gingen we met elkaar het gesprek aan en genoten we van Tapas.

17-2-2022

LNPO 8 & 10 maart: Schrijf je kosteloos in!

Na het succes van eerdere edities, organiseren we begin maart twee nieuwe sessies van het Lerend Netwerk Passend Onderwijs. Het Lerend Netwerk Passend Onderwijs is geboren uit de vraag van directeuren, bestuurders en kwaliteitsmedewerkers van samenwerkingsverbanden (SWV’s) om in gesprek te gaan met collega’s en experts over specifieke thema’s. Het thema van deze bijeenkomst is: 'Zicht op de ondersteuningsmogelijkheden van mijn scholen voor professionals, ouders en leerlingen'. Om iedereen de mogelijkheid te geven in gesprek te gaan over het bovenstaande thema, hebben wij besloten dat de bijeenkomst twee keer plaatsvindt.

27-12-2021

Ben jij de ambitieuze (junior) sales & relatiebeheerder binnendienst (32-40 uur)?

Ben jij maatschappelijk betrokken en hou je van de dynamische werkomgeving van een commerciële organisatie? Ben jij klantgericht, communicatief sterk en weet je vragen om te zetten in kansen? Een functie als (junior) sales & relatiebeheerder binnendienst bij Perspectief op School is jou dan op het lijf geschreven. Wij zijn een snelgroeiende organisatie met een maatschappelijke missie: bijdrage aan inzicht in passende ondersteuning voor leerlingen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ga naar pagina:

Contact

Wil je meer informatie of weten wat Perspectief op School voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-28434044 of stuur een e-mail naar info@perspectiefopschool.nl.

Contact opnemen ▸